busbosse

Bus Bosses blogg som även handlar en hel del om oss andra i familjen.

Full fart!

Publicerad 2010-05-16 21:47:24 i Allmänt

De senaste dagarna har varit intensiva, har bland annat gjort ett jätteryck i trädgården som resulterat i flera stora högar med ris som ska fraktas bort så fort som möjligt. Har även varit på banan där det var arbetsdag med städning och trädfällning, varit till valbo för att kolla på EMD och shopat fotbollskor till sonen, Biltema och handlat nya dämpare till lördagens tävling i Skutskär och helgen avslutades med hundkurs.



Sonens favoriter spelade några låtar aukustiskt i valbo köpcentrum.

Även när det är helg finns ju alla dessa dagliga måsten som tvätt, städning, disk, frukost, lunch, mellis, middag, rastning samtidigt som barnen ska få välförtjänt uppmärksamhet och om de inte får det så kan jag lova att de börjar bråka så de får  oförtjänt uppmärksamhet istället, bättre än ingen alls tydligen!

Sambon har jobbat hela helgen och går nu på eftermiddagsskiftet och det gillar jag inte, efter dessa veckor sänder jag alltid en tanke till de som är ensamstående året om, allt blir ju så mycket lättare när man är två!

Ja, ja nog gnällt, skoj har det mesta varit iaf!

Barnen har blivit rejält folkracebitna, lilltjejen somnade med en bil i handen... De ser gärna folkracefilm och har bättre koll än mej på när, var och vem som körde den och den bilen. Favoritlåt? Folkrace såklart

Bosse har ju fått kursa idag. För några månader sen försökte jag ju få honom att rulla runt men gav upp efter några dagar men idag när vi testade på kursen fattade han galoppen snabbt så nu rullar han vår gobit!

Tränade även så att söka och sedan markera det upphittade sittandes, förhoppningsvis en hjälp om vi ska få till vårt kantarellsökande!

Idag var vi på en ny plats där andra människor och hundar också rörde sig, nyttigt!

Nä, go vänner nu ropar sängen!

Kommentarer

Postat av: Mona

Publicerad 2010-05-17 09:16:13

Hoppas han inte har samma storlek på fotbollsskorna som står här hemma oanvända!! Ett par grus å ett par gräs!!! Tänkte de skulle ha hamnat hos er!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Bosses matte

Bor på en liten ort med min sambo samt vår son och dotter. Jag jobbar som fritidspedagog. Började blogga då vi köpte Jack Russellvalpen Bosse sen har det rullat på...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela