busbosse

Bus Bosses blogg som även handlar en hel del om oss andra i familjen.

Mörker

Publicerad 2012-10-13 20:59:00 i Allmänt

Kvällens joggingtur bjöd på härlig klar höstluft men efter någon kilometer hjälpte pannlampan föga... 
 
 
 
Inte blev det bättre av att jag hade historier om övernaturliga händelser som utspelats på platsen snurrandes i mitt huvud. Konstaterade dock att eventuella björnar borde skrämmas iväg av mitt klampande, inga lätta löpsteg här inte! Tog till och med ur hörlurarna ur öronen den mörkaste biten som om det skulle bli bättre om jag hörde ett spöke??? Lagom till det kändes bra igen så ser jag något springa över vägen. Till 99,9% säkerhet ett rådjur men en halvblind, uppskrämd jag ogillade att det fanns 0,01% chans att det var en varg så jag passade på att hojta lite... 
 
Nu vet ni vad ni hörde.... 
 
Jag behöver nog mest oroa mig för att jag inte skrämmer ihjäl någon stackare när jag kommer klampandes i denna stass...
 
 
Trevlig helg!
 
 
 

Höst

Publicerad 2012-10-11 18:33:20 i Allmänt

Isskrapan har fått premiärjobba den här hösten, kan inte påstå att jag längtar efter mörker, kyla och is... Men än så länge är det i alla fall härliga höstdagar att njuta av!
 
Idag har jag suttit i bilen och på föreläsning hela arbetsdagen, då var det extra skönt att ta en promenad med Bosse. Min nya mobil fick följa med, skoj att fota men lite surt att jag inte kan få Spotify att gå samtidigt som jag använder kameran! Minns att det var så på en tidigare Sony jag hade, någon som vet nåt knep???
 
Finns ju en massa roliga redigeringsprogram både till telefon och dator, jag och barnen leker gärna med dem!
 
Bjuder på ett hopplock från dagens promenad
 
 
Härligt!

Livsfarlig???

Publicerad 2012-10-04 20:47:00 i Allmänt

Stolar i den här modellen har vi hemma. Är de livsfarliga?
 
Ja, om de används för mycket! Hörde i veckan uttrycket "the chair is a killer" och det stämmer väl in på vårt samhälle idag. Tänk så många som sitter dagarna långa på sitt jobb eller i sin skolbänk. En av de saker jag uppskattar med mitt jobb är just det att jag inte måste sitta still hela dagarna!
 
Vi har ju en till anledning att komma ut och röra på oss....
 
 
... men när vi har varit inne har vi tränat finmotoriken med dessa:
 
 
Vanliga pärlplattepärlor ställs på högkant på plåt med bakplåtspapper, ja det är pilligt! In i ugnen ca 3-4 min i 200 grader, jag körde med fläkt på och vädring för det är ju plast men det luktade iaf inte. Dessa pärlor ska tåla strykning så förhoppningsvis är det en rätt "snäll" variant.
 
Huxflux så har man nya roliga pärlor att skapa med!
 
Nu lite tv, en arbetsdag och sedan helg igen!
 
Ha det!
 
 

Mångalen?

Publicerad 2012-10-01 18:44:05 i Allmänt

Det finns de som påstår att det inte bara är jorden och naturen som påverkas av månen. Det sägs att polisen har det jobbigare under fullmåne, att flera blir "mångalna".
 
Jag tror faktiskt på det till viss del. Inte för att jag känner mig galnare än vanligt just nu men ofta när det är fullmåne så sover jag sämre, drömmer mardrömmar samt får "kryp i kroppen". Att inte få den sömn man behöver kan ju faktiskt göra att man blir smått galen...
 
Vad jag önskat att jag hade haft en riktigt bra kamera med mig igår på hundpromenaden för då var månen magisk!
 
 
Så lagom kaxig var jag lite senare när mörkret fallit och Bosse började tokskälla på något ute i åkern. Jag tror att det var en katt men stannade inte kvar och kollade om jag säger så.
 
Gäääääsp!
 
 

Om

Min profilbild

Bosses matte

Bor på en liten ort med min sambo samt vår son och dotter. Jag jobbar som fritidspedagog. Började blogga då vi köpte Jack Russellvalpen Bosse sen har det rullat på...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela