busbosse

Bus Bosses blogg som även handlar en hel del om oss andra i familjen.

Blått är flott?

Publicerad 2013-05-16 19:14:17 i

Vilka härliga dagar! Sol, värme och grönskan sprider sig i raketfart. Jag älskar den här tiden!

I helgen som var så blev det en tur till Söderhamn. Övernattning i bussen och årets första folkracetävling. En rolig tur och både jag och sambon fick åka hem med varsin pokal och bilarna på trailern.

Så här fin var min pärla innan:
Nu har några bucklor tillkommit och motorn måste ses över...

Söndagsförmiddagen tillbringades hos sonens klasskompis vara familj bjöd på en supermysig träff på deras bondgård.På eftermiddagen hade sonen seriepremiär i fotboll. Det blev en jämn och spännande match, rolig att se.
Rubriken då? Jag syftar på mina tånaglar som inte gör sig i sommarskor. Löpningen har många fördelar men blåa tånaglar är definitivt ett minus och att ha fyra av den varianten är inte flott....

Hur som helst så får jag gilla läget för i slutet av september åker jag med min goa svägerska på Lidingöloppet som hon ska springa för fjärde gången. Ja, jag är också anmäld. Utmaning sa jag va? Japp!

Abborrbacken, here I come!

Avklarad!

Publicerad 2013-05-05 17:44:53 i

Mitt (i vuxen ålder) tredje lopp är gjort! På 2.07.08 tog jag mig runt Gävle Halvmara. Loppet är en bana som tas två varv och under det första hade jag sällskap med sambon.

Som vanligt låg han en bit före mig... Ja, om jag springer ikapp så ökar han takten för att hålla avståndet... Hörde jag något om vinnarskalle???(Bilden är lånad från nätet)

Under andra halvan av loppet släppte jag honom och han gick i mål 10 minuter före mig... Hatten av!

Jag är nöjd med loppet, och helt sist var jag inte trots att jag bitvis kände mig rätt ensam på andra varvet. Tur att det fanns glada funktionärer efter vägen! Andra varvet valde jag även att ta sällskap av Spotifylistan "puls". Tack Slipknot för hjälpen upp för sista, långa backen!

Bäst av allt är att det känns bra i kroppen idag! Jag minns min vad efter Tjejmilen och med fasa mitt knä i julas.... Minns också vad nöjd jag var när jag sprungit 9 km förra våren, det var då det längsta jag sprungit sedan 2003... Jag var nog lika trött efter de 9 som efter gårdagens 21 som är mitt livs längsta (hittills).

Kan inte låta bli att tänka på nya utmaningar... Har några förslag men inser att vad det än blir så mår jag nog bra av att lägga in backpass i träningen. Gymmet vill jag också besöka oftare men mest ser jag fram emot utomhuspass i härligt vår/sommarväder.

Idag blir det en promenad med Bosse, det får räcka!

Nära nu...

Publicerad 2013-05-03 08:56:31 i

Imorgon är det dags att ta mig an årets första utmaning, att ta mig i mål på min första halvmara.

Naturligtvis så funderar jag över om jag tränat för lite? Hur snabb kommer alla andra att vara? Varför fick jag den här (just då i mitt tycke briljanta) idén? Har jag inte lite ont i knät? Jag nös två gånger igår, en förkylning kanske? Vilka skor ska jag ha? Varför är jag nervös?

Å andra sidan så ser det ut att bli finväder! Jag har ju faktiskt följt mitt träningsschema nästan hela tiden! Barnvakt ordnad och jag och sambon får en dag ihop! Det ser ut att kunna bli deltagarrekord i loppet! Jag tävlar inte, jag utmanar mig själv! Nysningarna beror säkert på pollen! Lite nerver hör till!

Det blir som det blir och det blir bra!

Men, vilka skor ska jag ha???

Sköna maj, välkommen!!!

Publicerad 2013-05-01 21:33:00 i

Äntligen första maj! Jag älskar den här tiden på året! Valborg firade vi på banan med lite jobb, grillat och kase ihop med klubbkamrater. Den här bilden på kasen har jag blandade känslor för, den blev häftig men det ser ju nästan ut som att det står någon mitt i elden...
 
Fick fina vårblommor av dottern.
 
 
 
Bosse var med och firade.
 
 
Senare, när vi hittat hem, small det mycket raketer men det bryr han sig inte om, skönt!
 
Idag blev det sol, picknickkorg, brassestol, damm, motormuller och avgaser. Rallycross i Arboga, roligt att träffa flera motorfantaster som jag inte sett sen i höstas och ännu roligare när vår favorit snyggt rattade åt sig en andra plats.
 
Som sagt, sköna maj, välkommen!!!
 

Om

Min profilbild

Bosses matte

Bor på en liten ort med min sambo samt vår son och dotter. Jag jobbar som fritidspedagog. Började blogga då vi köpte Jack Russellvalpen Bosse sen har det rullat på...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela