busbosse

Bus Bosses blogg som även handlar en hel del om oss andra i familjen.

Tur...

Publicerad 2013-06-17 09:15:34 i Allmänt

Juni månad och midsommarvecka, tiden går fort....

Skolavslutningen var i år på kvällstid, det fungerade bra. Jag har dock ett gäng veckor kvar innan semestern men sommarlov på fritids är roligt jobb!Här tågar eleverna mot sommarlov!

Sonen har fyllt nio år, som sagt.tiden går fort....

Han bjöd några av sina kompisar på cykelkalas. Ett lagom och roligt sätt att kalasa på. Dessutom väldigt lättstädat och ljudnivån kan vara precis hur hög som helst och inte en enda gång behöver man be någon att ta det lugnt!Jag trotsar min gräsallergi och tränar vidare trots nysningar, trötthet och klåda. Igår blev det ett långpass med sambon på okända marker.

En vänstersväng istället för höger och stigen försvann...Vi nådde dock målet och kunde ta en vattenpaus innan vi via en betydligt mer framkomlig väg tog oss hem.Påminde mig om när jag som barn tillsammans med min vän gick i skogen tills vi kom vilse bara för att det var så spännande att hitta tillbaka igen.

Fick även en och annan flashback från min tid som orienterare. Fästingarna försökte jag låta bli att tänka på...

Tjing tjing!


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Bosses matte

Bor på en liten ort med min sambo samt vår son och dotter. Jag jobbar som fritidspedagog. Började blogga då vi köpte Jack Russellvalpen Bosse sen har det rullat på...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela