busbosse

Bus Bosses blogg som även handlar en hel del om oss andra i familjen.

Det blir inte alltid som man tänkt sig...

Publicerad 2012-04-23 20:45:25 i Allmänt

... men guldet kom i alla fall hem till Gävle igen!

Förra veckan fick jag fin fin hjälp med att fixa det sista på folkracebilen:

Men tyvär blev det ändrade planer på lördagsmorgon då jag drabbades av magsjuka/influensa och fick tillbringa hela lördagen och en bra bit av söndagen sovandes istället för på Kyrkberget. Surt.

Tack vare alla snälla som hjälpte till att ha hand om barnen fick jag i alla fall vila ut och på söndag kväll kändes det bra igen.

Idag har det varit en lång dag då vi redan efter sju styrde kosan mot Falun för en föreläsning för att sedan vända hem, vara en kortis i barngruppen och sedan ha möte på jobbet.

Efter det kände jag mig beredd att sova ytterligare 36 timmar på raken men istället tog jag med mej Bus Bosse som genom sina bästa (värsta kanske?) bustakter piggade upp mig igen!Avslutade promenaden med att träna möte med grannens katt, jag kan lova att den katten är KUNG i kvarteret, vilken cooling! Fast jag tror att det var bra att Bosse var kopplad...

Efter middagen blev det en tur upp till banan med familjen för att kolla in alla duktiga crossåkare som tränade, en riktig humörhöjare! Sonen är lite sugen på att testa minibil medan dottern hävdar att hon vill ha en minicross. Jag påstår dock att hon är för liten men då fick jag till svar:

"Mäh, det är jag inte alls! Mina knän sitter ju ända här uppe!"

Japp.

Med en fyraårings härliga logik uppfann hon även ordet "i förrmorgon", dvs i övermorgon men hon tänkte väl igår- förrgår osv. Så rätt men ändå inte!

Nu ett avsnitt av Alcatraz om jag håller mig vaken...

ZZZzzzzZZZZzzzz

Tiden rusar, och jag med!

Publicerad 2012-04-18 10:48:09 i Allmänt

Mycket som ska hinnas med så det blir en kort uppdatering...

Har haft första träffen inför Tjejmilen. Härligt gäng och en ledare som samlade ihop massor av pluspoäng. Viktigaste rådet var nog i mitt fall att skynda långsamt för att bygga upp kroppen och minska risken för skador. Fick även träningsprogrammet för första veckan, pass 1 är avklarat ihop med Bosse.

Brynäs spelar finalspel så man blir alldeles nervös, hoppas få tag på biljetter till imorgon.

Folkracebilarna ska fixas för i helgen ska jag på kurs och tävling. Skoj att säsongen drar igång igen!

Nu dags att dra mot jobbet.

Ha det bra!

Härlig dag

Publicerad 2012-04-12 18:49:39 i Allmänt

Idag var det dags för jobb igen efter en skön (och välbehövlig) påskledighet.

Jag har hunnit med sovmornar, lek med barnen, träffat släkt och vänner, promenerat och busat med Bosse, röjt i källaren och ätit en massa godis så klart!

Som tur är har jag även hunnit med nåt löpsteg också!

Mars månad summerades till 23 km jogg.

Idag har jag hunnit med att fixa lite i trädgården, bjudit bästa mamma och pappa på fika i solen på verandan, gått en härlig promenad med Bosse och nu laddas för en kväll med hockey på TV:n!Härligt!

Var rädd om och ta hand om...

Publicerad 2012-04-07 12:24:00 i Allmänt

De senaste dagarna har för många i vår lilla by varit extremt jobbiga då tre personer ryckts bort hastigt i samband med två bilolyckor.

Trots att jag inte kände någon av de omkomna så kryper det ändå in på när det sker så nära.
Åter igen måste vi påminnas om vad skört livet är och många tankar och funderingar snurrar...

Vad olyckorna berodde på vet jag inte men i båda fallen har media nämt att bilarna färdats mycket fort trots att olyckorna skedde på 50-sträckor. Jag kan inte låta bli att tänka vilken tur de som färdades på vägarna i andra fordon i samband med olyckorna hade, ibland är marginalerna små...

En tankeställare till oss som är kvar,

vi måste både vara rädda om och ta hand om oss själva och varandra!

Sänder tankar till de anhöriga vars liv aldrig mer blir det samma.Vill visa er den här björken som jag hittade på min och Bosses promenad igår, såg rätt häftigt ut i solsken och plusgrader med ett träd klätt i istappar! Antar att någon tagit ris och saven krypit fram?Naturen har påskpyntat!

Eftermiddagen idag ska tillbringas med påskmiddag hos mamma och pappa. Förmiddagen har varit lugn. Barnen har letat påskägg som påskharen gömt lite dåligt eller om det var barnen som var duktiga på att leta för de hittade dem snabbt!

Jag gillar att barnen blir så glada över små saker, lyckan var total över att äggen innehöll en hårsnodd och ett par skosnören! Ja, godis också så klart men det var dessa saker som de jublade över. Inga stora summor spenderade men presenter med en tanke bakom och vad härligt när man hittat rätt! Jag ogillar ju köpande för köpandets skull om ni förstår vad jag menar...

När det gäller godis så ratar barnen en hel del men då finns ju vi vuxna som gladeligen trycker i oss, tillsist så är det ju inte ens gott? Men äter gör jag ändå. Mycket, mycket dumt.

Bosse ska också få leta ägg men min plan är att gömma det i skogen så han får spåra lite.ÖNSKAR ER ALLA EN HÄRLIG PÅSKHELG!
 

Om

Min profilbild

Bosses matte

Bor på en liten ort med min sambo samt vår son och dotter. Jag jobbar som fritidspedagog. Började blogga då vi köpte Jack Russellvalpen Bosse sen har det rullat på...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela