busbosse

Bus Bosses blogg som även handlar en hel del om oss andra i familjen.

Alla förutsättningar finns!

Publicerad 2013-03-09 15:47:35 i

Helg = ledigt för mig och barnen men sambon jobbar 12 timmarspass både lördag och söndag.

Sånna gånger är det skönt att kunna knalla ner en trappa när jag vill träna och det kan jag nu för så här fin har vår tidigare ved/skrotförvaringshörna blivit:Vyn från löparbandet är ju inte så uppiggande men jag vet värre. Om jag vill så kan jag ju ta med datorn och titta på något men jag springer helst till musik.

Jag gillar verkligen att springa. Jag springer bokstavligen ifrån stress till energi och glädje. På köpet har jag även ryggvärk försvunnit och konditionen blivit bättre. Godissuget försvinner också efter ett pass men mat äter jag mer än gärna.

Nackdelen är att ibland vill huvudet mer än kroppen och då är det risk för överbelastningsskador. Sen har jag märkt att jag inte blir så trevlig när jag inte fått träna som vanligt... Ett beroende? Ja, men ett beroende som jag gärna har!

Nu längtar jag efter att snö och is ska försvinna från löparvägarna.

En tur till pulkabacken har vi hunnit med, underbart i solskenet!

Nu ska middag och efterrätt förberedas sen intar vi soffan och kollar Melodifestivalen. Jag har två gamla (tolkas fritt) favoriter med, Gyllenhammar och Hoffsten, håller på den först nämnde men gillar även Yohio.

Spännande, spännande, vinner rätt låt?!

Kommentarer

Postat av: Camilla Andersson

Publicerad 2013-03-12 14:37:31

Hallå! Vilket härligt rum ni har fått :) Vi funderar oxå på att göra sådär med alla hockey saker oxå :) Så då får man mer plats uppe :) Vart har ni köpt löpbandet? Är de bra? Kram kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Bosses matte

Bor på en liten ort med min sambo samt vår son och dotter. Jag jobbar som fritidspedagog. Började blogga då vi köpte Jack Russellvalpen Bosse sen har det rullat på...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela