busbosse

Bus Bosses blogg som även handlar en hel del om oss andra i familjen.

Tack 2013 och välkommen 2014!

Publicerad 2013-12-31 00:29:00 i Allmänt

Bestämde mig för att göra ett blogginlägg med en sammanfattning av året. Insåg att senaste inlägget var skrivet i juni, jag är inte den flitigaste bloggaren... Såg dock på statistiken att några är här inne och gluttar med jämna mellanrum, eller så är det bara stackare som förirrat sig i cyberspace?
 
BusBosse har fyllt 5 år men har väl inte mognat nämnvärt. Han är världens goaste mysfarbror när lugnet lagt sig här hemma på kvällarna men skäller fortfarande mer än gärna ut allt och alla så fort han får chansen vilket allt och alla ogillar starkt men det bryr sig inte Bosse om. 
 
Under 2013 har han iaf lärt sig att katter kan vara väääldigt läskiga så det kan vara på sin plats att ta det lugnt när de kommer för nära...
 
Summera året var det ju...
 
Båda barnen går nu i skolan, dagistiden är över. Det känns helt OK. Blir man bebissjuk så har vi ju sån tur att barnen fått en ny kusin som man kan mysa med.
 
2013 bjöd ju på en fantastisk sommar perfekt för sol, bad, grillning och träning, helt i min smak!
 
Jag minns årets varmaste dag då jag spontant hängde med brorsan till Hemlingby för att springa Vildmarksmilen, jag var rätt glad att jag inte behövde spurta upp för hela backen eftersom den just då var avstängd... Jag vet nu att trots att det är väldigt varmt så blir det inte bra om man dricker för mycket vatten innan man ska springa. Det var även nyttigt att prova springa i klunga på rätt kuperad stig. Minns bäst killen som sprang i snickarbrallor och undrar om han inte hade typ stålhätteskor på fötterna också? Kan nån berätta varför?
 
Jag och sambon sprang Gävle halvmara och sen deltog vi i Mickisrännet. Det senare var en rolig erfarenhet. Summa sumarum så bör vi träna på start med kanot, äsch, vi behöver träna på allt som har med en kanot att göra! Jag hade även behövt träna på att cykla moutainbike... Sprungit hade jag gjort en massa men efter paddling och cykling så var inte benen med mig förrän det var dags för målgång. Trots det så var det så himla skoj! Toppen väder, glada deltagare, glada arrangörer och glad publik.
 
 
 
Apropå utmaningar, jag tog mig i mål på Lidingöloppet, att säga att jag sprang är inte helt rätt för sista milen så gick jag i alla uppförsbackar och till sist även i utförslöporna men vad roligt det var! Vilket arrangemang, vilken stämning och vilken känsla det var att vara en av alla deltagare!
 

På bilden har jag sprungit första milen glatt ovetande om hur mina ben kommer att kännas 13 km längre fram...
 
En del folkrace har det också blivit med varierande resultat... Ett stort tack till sambon och ni andra som gång på gång kom med förslag, skruvade, bytte, ändrade inställningar fram och tillbaka i både motorutrymme och tank på min bil när den inte ville som jag ville. När jag för länge sen kastat in handduken så kämpar ni på med ännu ett "det måste gå om man gör så här " och visst hade ni rätt, TACK!
 

Min pärla främst i bild i gott sällskap med andra "Lumekare".
 
Musik i massor har året innehållit, dotterns körframträdanden i all ära men Slash, Lzzy Hale, Corroded, Lillasyster, Hard Core Superstars, Volbeat, In Flames, Danko Jones, Långfinger, Twisted Sister och Bullet är jag också glad att jag fått se. Men mest glad är jag för att jag alltid har sånt trevligt sällskap på konserterna!
 

Lätt bästa konserten 2013, Slash på Bandit Rockawards!
 
Minnesvärt är även den resa som jag och sambon gjorde till Fuerteventura i höstas, bara vi två, en hel vecka! Barnen hade semester hos sin farmor och med vissheten om att de hade det väldigt bra där så hade vi det lika bra med poolhäng, långpromenader, god mat, bad, joggingturer och inte ett enda måste, lyxigt!
Sen var det ju det där med att man helst plötsligt har massor av tid att prata med varandra och det är ingen som stör och avbryter så vad ska man då prata om? Det löste sig ;-)
 
 
Annars så har 2013 mest bjudit på vardag med jobb och allt annat det innebär och det har också varit bra. Det negativa jag kommer på är den stress jag bitvis känt av men det jobbar jag på, väl medveten om att det är jag som kan göra något åt det. 
 
Om 2014 blir lika bra som 2013 så är jag mer än nöjd!
 
Nya mål och äventyr att se fram emot 2014:
Göteborgsvarvet, Lidingöloppet (nej, jag blev inte avskräckt), Getaway (Volbeat och Airborne redan bokade), Mikkisrännet (Vi har köpt en kanot), Aerosmith, Motalaveckan (som publik).
 
Nyårslöfte då? Nja, jag håller fast vid att lära mig orientera med tumkompass så ska jag göra mitt bästa för någon form av comeback i skogen, kanske nybörjarbana med dottern?
 
Har någon orkat läsa hit så blir jag lite imponerad men om man gör ett blogginlägg i halvåret så blir de lätt så här långa... Inte ens jag vet när eller ens om andan faller på igen. Man ska ju ha något att blogga om också ;-)
 
GOTT NYTT ÅR!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Bosses matte

Bor på en liten ort med min sambo samt vår son och dotter. Jag jobbar som fritidspedagog. Började blogga då vi köpte Jack Russellvalpen Bosse sen har det rullat på...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela