busbosse

Bus Bosses blogg som även handlar en hel del om oss andra i familjen.

Härliga helg!

Publicerad 2011-08-28 21:36:38 i Allmänt

Vilken helg det varit!

Grabbarna drog på rally cross och jag och dotra fick "tjejtid" hemma.
Vi passade på att besöka några av Årsundadagens aktiviteter, bildspel från AB finns här.
jag passade på att shopa en till ängel från Lilla Boden.

Vi tittade även på kaniner och E fick ridaVädret inbjöd till ett strandbesök, förmodligen säsongens sista....Lördagskvällen tillbringades på Årsundas finaste veranda med härliga vänner och kräftor, mums!
Sedan cyklade vi ner till IP för att lyssna på mycket duktiga musiker. Några danssteg blev det också men de var lätt räknade... Skoj att sitta och surra och träffa en och annan bekant som jag inte träffat på lääänge.

Idag blev det sovmorgon deluxe sen har jag inte gjort mycket mer än att druckit kaffe och surrat med L. Jo, där emellan har det blivit två långpromenader med Bosse, idag var det verkligen höst i luften...Go kväll!

En speciell dag idag!

Publicerad 2011-08-22 21:37:15 i Allmänt

Måndag igen efter en mycket intensiv helg, eller kanske rättare sagt efter en intensiv vecka...
Allt har handlat om LUMEK-folkracefestival som vi körde på vår bana i helgen.

Mitt tävlande gick kasst, första heatet fick jag köra med en hand då tvåan hoppade ur så fort jag lättade på gasen, sista metrarna körde jag med trasig låda men lyckades på ren vilja släpa mig i mål sen var det färdigkört och sambon fick byta växellåda medan jag ängnade mig åt kioskjobb dvs steka kartongvis med hamburgare...

Efter en urkul kväll i partytält med härligt folk och karaokee var det dags för tävling igen, efter ett halvt varv började bilen hosta och jag blev stående igen, dock lättmekat denna gång då det var huvudströmbrytaren som krånglade... Sista heatet fick jag faktiskt åka alla varv "på riktigt" men då var det för sent att skrapa ihop poäng så det blev kiosktjänst igen. Undrar hur många hundra burgare det blev? jag ska iaf ALDRIG öppna korvkiosk!

Som vissa påpekat så påstår jag ju att folkrace är så roligt, stämde väl inte riktigt den här helgen om man tänker på mitt tävlande men resten har varit skoj!

Tycker att damklassen hade ett fint prisbord!Annat skoj var den personalfest vi hade förra veckan, jag har roliga kollegor!

Idag är det en mycket speciell dag, vår son har börjat första klass.
Jag hade äran att få följa med första skoldagen."Bänken" som vi äldre säger...Första dagen var kort så vi drog till stan och firade den första skoldagen med en lunch.Nöjd efter sin första skoldag!

Sen var det min tur att jobba och ta emot nya och gamla fritidsbarn.
Mycket att hålla reda på så här vid terminsstart, kan lova att jag känner mig mer än lite yr emellanåt... Men det är roligt att börja jobba igen!

Ha det bäst!

Jobbångest....

Publicerad 2011-08-14 20:54:00 i Allmänt

... har tydligen många idag men faktiskt så hör jag inte till den skaran. Tvärtom så känns det riktigt skoj att få börja jobba igen! Efter fem veckor och två dagar lång ledighet är jag utvilad och sugen på att träffa både gamla och nya kollegor samt alla elever.

Sommaren har varit härlig, jag har upplevt massor av roliga saker både med familj och vänner men jag har även "bara varit" vilket jag gillar. Jag har ju till och med slappnat av så mycket att jag glömde det enda åtagande jag hade inbokat i kalendern... Sorry för det M!

Finns ju ett och annat som jag inte hunnit med också men förhoppningsvis ges tillfälle till det senare sen har det ju trots att det har varit sommar och semester även hänt en del tråkiga saker men det är inte nåt jag kan styra över så det är bara att gilla läget...

Bjuder på några sommarbilder
Motala var sig likt, sol, regn, bilar, hejjarklack, tok, skratt, gemenskap, lek, bad, ja semester helt enkelt.
På banan gick det mest bra och jag kom tillsist 1a i damernas c-final.Dotra lärde sig cykla själv!Efter ett besök på Astrid Lindgrens värld fick vi med oss den här gobiten hem!Bosse har varit en hel del med mina föräldrar medan vi flängt runt i landet.
Vet inte riktigt vad de gjort men det var en väldigt lugn hund vi fick hem... Koppelgåendet var dock inte bättre så då provade jag den här varianten, fungerar hur bra som helst!

Om ni minns spåret jag snitslade åt Bosse så kan jag medela att han tog det och stolt bar klöven efteråt!
Nu ska jag bara ta mig i kragen och fixa nya banor...
 
Ja, ja, sommaren är inte slut bara för att jag börjar jobba, en hel del finns kvar att se fram emot!

Veckan som kommer lär bli intensiv då vi arrangerar tvådagars tävling i helgen, jag ska köra men försöker hjälpa till med så mycket som möjligt.

Nu ska jobbväskan packas :)


SEMESTER!!!

Publicerad 2011-08-01 22:23:29 i Allmänt

Ja, det har jag nu, semester alltså!
Tänker fortsätta med det typ två veckor till!

Just nu tycker jag att vädret mest inbjuder till strandbesök och defenetivt INTE till att hänga framför datorn så det innebär att även bloggen har semester.

Om andan faller på så trillar det kanske in nya inlägg framöver, vi får se.

Hoppas ni också njuter av sommaren!

Kram på er!

Om

Min profilbild

Bosses matte

Bor på en liten ort med min sambo samt vår son och dotter. Jag jobbar som fritidspedagog. Började blogga då vi köpte Jack Russellvalpen Bosse sen har det rullat på...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela