busbosse

Bus Bosses blogg som även handlar en hel del om oss andra i familjen.

Inget roligt inlägg...

Publicerad 2013-04-16 09:33:11 i

Gårdagen var en riktigt bra dag, trots spöregn så kändes våren i luften. Löparrundan som började segt blev sen helt otippat en av de bättre trots intervaller.

Barnen var extra goa och har väl aldrig varit så lätta att få i säng??? Sambon och jag fick en lugn kväll framför TV:n men lagom till att jag började slumra in i min skönhetssömn så hör jag nyheterna om sprängningen vid Boston Marathon.

Vad som hänt vet jag ju inte riktigt men två detonationer verkar ju peka mot ett terrordåd.

Hur är den/de personer funtade som isf planerar in ett sådant attentat mitt i en folkfest som dessutom hedrade offer från en skolskjutning?

Vad är det som driver sådana människor? Hämd? Sjukdom? Uppmärksamhet? Jag förstår inte...

Jag finner inte ord men det är vidrigt,

VIDRIGT!

Sänder en tanke till de som idag på grund av detta vansinne vaknar i en mardröm.

Var snäll!

Anmäld...

Publicerad 2013-04-07 19:35:28 i

Länge sen jag bloggade. Har haft en period med mycket stress och trötthet, det är ingen bra kombination...

Känner mig mycket piggare nu efter påsklovet som inneburit en betydligt lugnare jobbsituation men även vårsol och extra lediga dagar har gjort sitt till. Tänk vad solen kan göra med mitt humör! Just därför jag valde att tatuera en sol, då har jag den alltid med mig!

Löpningen är en annan humörhöjare. Så skönt att ladda lurarna med bra musik och ge sig ut i friskluften och springa!

Har nu anmält mig till Gefle halvmaraton i maj. Jag ska springa i motionsklassen då det inte finns någon blåbärsklass som säkert skulle passa mig bättre... Efter att ha kollat förra årets tider så inser jag att jag skulle kunna springa som löparvärldens motsvarighet till rallyvärldens efteråkare. En karriär att satsa på?

Hur som helst så gillar att ha ett mål att träna till och att ha ett träningsprogram att följa. Visst hade det varit mer fest att springa Varvet men hemmaplan har också sina fördelar.

Folkracelicensen är också inbetald och jag har även anmält mig till Söderhamn och Gestrikes 2-dagars. Ska bli skoj men i skrivande stund funderar jag allvarligt på om snön är borta i maj???

Till sist bjuder jag på en rubrik från dagens Expressen.Visst är det så att ALLT som står i kvällspressen är sant?!

Go kväll!

Om

Min profilbild

Bosses matte

Bor på en liten ort med min sambo samt vår son och dotter. Jag jobbar som fritidspedagog. Började blogga då vi köpte Jack Russellvalpen Bosse sen har det rullat på...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela