busbosse

Bus Bosses blogg som även handlar en hel del om oss andra i familjen.

Prosit...

Publicerad 2012-06-29 20:57:12 i Allmänt

Sitter här och är trött på min allergi... Ögonen rinner och kliar liksom näsan. Halsen känns som ett stort sår och jag nyser mest hela tiden. Någon riktigt bra medecin har jag inte heller. För att citera sambon "det är bara att bita ihop".
 
Annars känns det helt okej. Hela helgen framför mig men inga särskilda "måsten" inbokade. Två jobbdagar kvar sen har jag semester! Som jag längtar!
 
Jag har kommit igång rätt bra med min löpträning, det är riktigt roligt!
 
Midsommarhelgen var skoj men jag misstänker att en och annan bybo funderat över vad det var som hängt i vårt äppelträd. Tjaaa, minifågelskrämmor kanske? Eller så har ingen märkt något? Hoppas på det...
 
Tog de första fästingarna på Bosse i dag. En i vardera öra. Äckliga! Jag ogillar ju alla giftiga varianter av fästingmedel så vi testar väl lilla röda blinkande dosan som ska sitta i halsbandet och hoppas att den ger resultat.
 
För min del skulle jag gärna ta en vecka med minusgrader bums bara fästingarna dog ut. Om timotejen samtidigt frös ihjäl så vore det ju bara en bonus.
 
Atjoooo!
 
 

Juni?

Publicerad 2012-06-16 12:27:54 i Allmänt

Enligt kalendern så är det nu juni månad och sommar nu men det stämmer inte riktigt överens med verkligheten...

Skolavslutningen är dock avverkad och sommarlovet inlett. Sonen är mycket nöjd över sitt år i första klass och ser fram emot tvåan! Mycket har han fått vara med om under detta skolår och massor har han lärt sig!

Bland annat har han tillverkat detta charmiga troll som nu bor i vår trädgård.Jag tycker att det ser ut som mumintrollet.

Vår skolavslutning är otroligt fin då den är i byns vackra kyrka. I år bjöd alla barn på sånguppträdande, vilken kör det blev!

Sommarlovet inleddes sedan med att vi firade sonens 8 års dag. Helt otroligt vad tiden går fort när man har roligt!Annars har det handlat en hel del om fotboll. Jag är måttligt intresserad av vad det svenska landslaget sysslar med men det finns ju andra som gärna vill se så många matcher som möjligt...Visste ju sen tidigare att Bosse gillar bollar men på TV?

Jag gillar sonens matcher mycket mer. Idag var det dags igen och som de senaste gångerna blev det förlust men vårt härliga gäng kämpar på och lär sig nya saker hela tiden.

Bollsinnet måste sonen ha fått av mig för jag har då inget kvar men faktiskt har ändå en boll blivit min nya träningskompis...Ska försöka få till en dejt med den senare idag men först lunch.

Trevlig helg!

Du gamla du fria!

Publicerad 2012-06-06 21:16:34 i Allmänt

6 juni idag = Sveriges natinaldag.Jag har inte firat nämvärt men är ofta glad och stolt över vårt land så hurra för Sverige!
Funderar dock över om det inte vore läge att ha röd dag även 7 juni så man verkligen kan fira rejält den 6:e?

Idag har sommarblommorna fått komma i ny jord sen har jag roat mig med lite städning och tvätt samt fikat med mina föräldrar. Inte många knop med lite nytta gjord.

Regn och sol har avlöst varandra. Mellan skurarna passade jag på att fota lite.Bukettapel, sååå fin just nu!Lilla myshörnan bakom en rabarberdjungel, herre gud vad den växer! Bjöd på rabarberpaj idag.Känner ni vad gott syrenen luktar?

Tjejmilen känns just nu väldigt avlägsen, tur att det är tre månader kvar. Lyckades hamna på crossbanan i helgens folkracetävling. Inte bra för bilen och absolut inte bra för min rygg/nacke. Jag hade i alla fall turen att få en akuttid för att bli "riktad" av bästa, bästa kiropraktorn/massören men trots att jag var där i måndags så känns det fortfarande som jag blivit överkörd... Har bara blivit tokkorta promenader med hunden. Träningsprogrammet får jag glömma för stunden men det är grymt frustrerande när huvudet vill men inte kroppen!

Ja, ja, bara att bryta ihop och komma igen, det hade ju kunnat vara värre.

Roligt är att sonens holk som han byggde med sin morfar för något år sedan har fått hyresgäster i form av talgoxar. Nu kan vi sitta på verandan och kika på dem när de jobbar hårt med att få till allt i sitt nya bo.

Nöden har ingen lag...

Det är ju bra att återanvända!

Om

Min profilbild

Bosses matte

Bor på en liten ort med min sambo samt vår son och dotter. Jag jobbar som fritidspedagog. Började blogga då vi köpte Jack Russellvalpen Bosse sen har det rullat på...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela