busbosse

Bus Bosses blogg som även handlar en hel del om oss andra i familjen.

Tur...

Publicerad 2013-06-17 09:15:34 i Allmänt

Juni månad och midsommarvecka, tiden går fort....

Skolavslutningen var i år på kvällstid, det fungerade bra. Jag har dock ett gäng veckor kvar innan semestern men sommarlov på fritids är roligt jobb!Här tågar eleverna mot sommarlov!

Sonen har fyllt nio år, som sagt.tiden går fort....

Han bjöd några av sina kompisar på cykelkalas. Ett lagom och roligt sätt att kalasa på. Dessutom väldigt lättstädat och ljudnivån kan vara precis hur hög som helst och inte en enda gång behöver man be någon att ta det lugnt!Jag trotsar min gräsallergi och tränar vidare trots nysningar, trötthet och klåda. Igår blev det ett långpass med sambon på okända marker.

En vänstersväng istället för höger och stigen försvann...Vi nådde dock målet och kunde ta en vattenpaus innan vi via en betydligt mer framkomlig väg tog oss hem.Påminde mig om när jag som barn tillsammans med min vän gick i skogen tills vi kom vilse bara för att det var så spännande att hitta tillbaka igen.

Fick även en och annan flashback från min tid som orienterare. Fästingarna försökte jag låta bli att tänka på...

Tjing tjing!


Sommaren!

Publicerad 2013-06-07 23:12:15 i

Sol, värme och grillat. Nya blommor har planterats medan ogräset har dragit bort. Verandan har städats och pyntats. Första färskpotatisen med tillhörande sill har förtärts. Barnen har premiärbadat i sjön och sprungit sig trötta i vattenspridanden.

Sommaren är här!

Den dag jag ser en som ler när han/hon springer...

Publicerad 2013-06-03 18:26:54 i

.... så ska jag också börja springa! Jo, den har man ju hört nån gång eller hur?

Då kan jag meddela dem som sagt det någon gång att det är läge att ta en runda!

Dagens pass blev nästan inte av. Trots huvudvärk och trötthet så började jag rensa ogräs. Funderade starkt på att fortsätta med trädgårdsarbetet och strunta i träningen men beslöt mig för att skynda mig ut på en tur trots allt.

Premiär för kortbrallor och linne, blommor och grönska, Stone Sour i lurarna, efter några hundra meter var kroppen igång, huvudvärken bortblåst och humöret på topp! Ja, jag log! Ibland dock inombords då risken för att svälja insekter var överhängande. Med min kollegas löpartips i bakhuvudet blev leende ännu bredare. Kan säga så mycket som att det innefattar ägg, Pringles och en herre vid namn Persbrandt.Ogräset väntar säkert ett tag till, nu blir det mys på verandan med stackars Bosse som är svälld på nosen och runt ena ögat. Vet att han såg lika ut förra våren. Bett? Allergi? Brännässlor? Inte en aning men jag hoppas det går över lika fort som sist och allmän tillståndet verkar ok så jag kan nog ha lite is i magen.

Sambon är ju hemma med trasig tumme så de får väl pyssla om varandra.

Ha det gott!

Om

Min profilbild

Bosses matte

Bor på en liten ort med min sambo samt vår son och dotter. Jag jobbar som fritidspedagog. Började blogga då vi köpte Jack Russellvalpen Bosse sen har det rullat på...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela