busbosse

Bus Bosses blogg som även handlar en hel del om oss andra i familjen.

Veckorapporten

Publicerad 2011-07-13 22:52:34 i Allmänt

Ja ni kära bloggläsare, när jag kollar statistiken så ser jag att besöksantalet stiger efter typ en vecka, ni har alltså fattat läget och insett att inläggen inte kommer oftare än så eller?

Skämt åsido så är jag fortfarande nyfiken på vilka det är som tittar in här emellanåt så var inte så blyga utan lämna gärna en kommentar :-)

I helgen var jag till Gävle på Getaway Rock festival och det är just vad det är för mig,
både en "get away" med inga måsten och sen rock på det = toppen.
Vädret gjorde inte heller i år mej besviken men däremot har jag numera enorma märken i ansiktet efter mina solglasögon, smällar man får ta!

Här är mitt resesällskap och bakom syns en utav höjdpunkterna i mitt tycke, BFMV.En riktig rockräv visade sig också...Alice Cooper, 63 bast men still going strong med krycka, käpp, orm, giljotin och bödel...
Hans band var det riktig fart på iaf!

Naturligtvis så hittade vi gott att äta och dricka också!Hemma slet sambon hårt för att få folkracebilen klar och igår stod den äntligen lastad.Idag for han och sonen iväg mot Vimmerby men kom inte längre än till Katrineholm så trillade bakhjulen på ena sidan av bussen av! Jag är otroligt glad att jag inte satt bakom bussratten då med lastat släp och allt men sambon redde upp det hela och fick hjälp av en underbar jordbrukare så efter några timmar rullade de iväg igen.

Tänk att det finns sånna människor som ställer upp och hjälper till och ger bort reservdelar och som till råga på allt inte vill ha nåt för besväret heller!?! Sambon fick tvinga på honom lite kompensation... Jag tror ju iofs på att det du ger får du åter men blir så otroligt glad över att någon engagerar sig så i en total främlings olycka. TACK!

Själv har jag gjort ett tappert försök att snitsla en spårbana åt Bosse. Med bestämda steg och GPS laddad vandrade jag ut i skogen men skogen räckte liksom inte riktigt till på nåt konstigt vis (någon, typ jag, ville inte gå på vissa ställen) så banan blev bara klena 450 meter. Jaja, fläckvis var terrängen ganska tuff för mig 182cm lång och jag misstänker att det blir snäppet värre för Bosse om det inte slutar med intrasslad lina redan de första metrarna... Rapport kommer kanske...Hittade också på någons svampställe men jag tror att någon varit där ganska nyligen? Eller?

Svängde in hos brorsan för att hämta upp dottern och naturligtvis kom vi in på min björnskräck och som om det inte var nog med att oroa sig för sånna och fästingar så passade han på att lägga till vildsvin till min lista, FY!

Imorgon står packning och städning på "attgöralistan", kanske hinner lägga ett spår åt Bosse också. Tror att allt det kan vara uppskattat av hus/hundvakten som snart får ta över här hemma i några dagar medan vi drar till Motala, 30 års jubileum för folkracefestivalen i år och, håll i er nu, 20 års jubileum för mej och sambon,

HURRA FÖR OSS :-)Nu så....

Publicerad 2011-07-06 21:10:52 i Allmänt

.... har jag SEMESTER!!!

Den började med ett strandbesök med barnen, inget bad för mig dock, ska väl ha något att se fram emot jag också ;-)

Nu är bussen urstädad och jag ska bara packa i mina saker så vi kommer iväg på äventyr imorgon!

Ha det bra allihopa, det tänker jag ha!!!

Tvärstopp!

Publicerad 2011-07-03 15:10:21 i Allmänt

Så där då, då var det en vecka sen sist jag uppdaterade så det är väl dags igen.

Veckan har varit otroligt varm, vilket väder!!! Jag har jobbat men har tillbringat kvällarna på stranden, som att vara utomlands! Inte förrän framåt åtta på kvällarna har vi letat oss hem igen.

I helgen var det dags för ännu en deltävling i x-cupen, denna gång på Rörbergs motorstadion.
Gick väl sådär i kvalen, tyckte att det var halkigt och emellanåt gick det lite väl brett...

Dottern förklarade på morgonen att om jag ville vinna så skulle jag trampa "så här hårt på gasen för då går det fortare" medan hon stampade rejält med högerfoten i golvet.Mina poäng räckte till en c-final och då jag var först in  fick jag välja startspår först. Efter en hel del velande valde jag 2an, skulle med facit i hand ha tagit 3an istället för så här gick det:Man kan väl säga att jag lydde dotterns råd och höll i sen small det bara och det enda jag hann tänka var att måtte jag inte slå över staketet för i dammet anade jag en reflexväst, misstänker att den funktionären inte står nära räcket nästa gång jag kommer farandes ;-) Tur att det gick bra!Med mej gick det bra men min redan innan stukade bil mår inget vidare, nu sätter jag mitt hopp till sambon, släggan, portopowern och svetsen...

Bilderna har jag fått låna av Gamfilm som var på plats med kameran i högsta hugg, fler bilder finns här.
Niklas var också ute med kameran, hans sida hittar ni här.

Idag blir det en lugn dag sen har jag bara tre arbetsdagar kvar innan jag får min fem veckor och två dagar långa semester som inleds med Getaway rockfestival ihop med bästa L, som jag längtar!

Kram på er!


Om

Min profilbild

Bosses matte

Bor på en liten ort med min sambo samt vår son och dotter. Jag jobbar som fritidspedagog. Började blogga då vi köpte Jack Russellvalpen Bosse sen har det rullat på...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela