busbosse

Bus Bosses blogg som även handlar en hel del om oss andra i familjen.

Avklarad!

Publicerad 2013-05-05 17:44:53 i

Mitt (i vuxen ålder) tredje lopp är gjort! På 2.07.08 tog jag mig runt Gävle Halvmara. Loppet är en bana som tas två varv och under det första hade jag sällskap med sambon.

Som vanligt låg han en bit före mig... Ja, om jag springer ikapp så ökar han takten för att hålla avståndet... Hörde jag något om vinnarskalle???(Bilden är lånad från nätet)

Under andra halvan av loppet släppte jag honom och han gick i mål 10 minuter före mig... Hatten av!

Jag är nöjd med loppet, och helt sist var jag inte trots att jag bitvis kände mig rätt ensam på andra varvet. Tur att det fanns glada funktionärer efter vägen! Andra varvet valde jag även att ta sällskap av Spotifylistan "puls". Tack Slipknot för hjälpen upp för sista, långa backen!

Bäst av allt är att det känns bra i kroppen idag! Jag minns min vad efter Tjejmilen och med fasa mitt knä i julas.... Minns också vad nöjd jag var när jag sprungit 9 km förra våren, det var då det längsta jag sprungit sedan 2003... Jag var nog lika trött efter de 9 som efter gårdagens 21 som är mitt livs längsta (hittills).

Kan inte låta bli att tänka på nya utmaningar... Har några förslag men inser att vad det än blir så mår jag nog bra av att lägga in backpass i träningen. Gymmet vill jag också besöka oftare men mest ser jag fram emot utomhuspass i härligt vår/sommarväder.

Idag blir det en promenad med Bosse, det får räcka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Bosses matte

Bor på en liten ort med min sambo samt vår son och dotter. Jag jobbar som fritidspedagog. Började blogga då vi köpte Jack Russellvalpen Bosse sen har det rullat på...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela