busbosse

Bus Bosses blogg som även handlar en hel del om oss andra i familjen.

Dagmar

Publicerad 2011-12-26 19:08:45 i Allmänt

Lite nonchalant skrattatde vi åt medias varningar om stormen Dagmar.
Haha, som de skrivit om kaos och värstingoväder och sen märker man inte nåt, haha!

Skrattar bäst som skrattar sist för Dagmar var inte på sitt bästa humör. Det blåste på rätt bra och hon tog med sig många träd och därmed även strömmen...

Jag har inte sovit så bra inatt utan legat och lyssnat på hennes framfart. Trots allt så klarade vi oss väldigt bra, inga skador här hemma så vitt jag kan se och jag tror inte att något blåst bort för oss heller? Typ 14 timmar strömlöst fungerar också när det är 6 grader varmt ute och vi har ju braskasett att elda i samt ett elverk om det krisar riktigt.

Värre för dem som äger skog eller som sitter fast i ett tåg eller i trafiken eller alla de som vet att de kommer att få vänta minst en natt till på att få tillbaka elen, tufft!

Vårt samhälle är väldigt sårbart när vi inte har tillgång till el...

Fick en mysig fikastund med massor av levande ljus då vi var och firade mamma som fyller idag.

Nu lite familjemys framför Bilar 2 DVD:n som sonen fick i julklapp, han har väntat hela dagen på att strömmen skulle komma tillbaka så att han skulle kunna se den!

Imorgon väntar jobb så det får bli tidig kväller...

Ha det gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Bosses matte

Bor på en liten ort med min sambo samt vår son och dotter. Jag jobbar som fritidspedagog. Började blogga då vi köpte Jack Russellvalpen Bosse sen har det rullat på...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela