busbosse

Bus Bosses blogg som även handlar en hel del om oss andra i familjen.

Toffel

Publicerad 2010-11-25 20:33:45 i Allmänt

Idag hade jag ledig dag och MASSOR av saker att hinna fixa. Då sonen är på bättringsvägen och mest bara hostar så lämnade jag barnen hos mamma och pappa för att åka på shopingtur.

Det blev några presenter och julklappar, en ny, lila resväska och så hade jag ett presentkort på Guldfynd sen min födelsedag så där fick jag en klocka och ett halsband där en del av intäkterna går till BRIS.

Trodde att det skulle vara lugnt i affärerna men julhetsen verkar redan ha dragit igång med tanke på att jag var ute en torsdag mitt på dagen och jag var absolut inte ensam...

Det här måste ändå vara dagens fynd:



Hade ett par helt underbara tovade tofflor men förra vintern så var det typ bara skaften kvar så de åkte i soporna... Så skönt att toffla omkring med varma fötter!

Bosse tittade lite på dem och såg ut som om han hade en överläggning huruvida dessa två bruna saker med lurv var värda att jaga men bestämde sig snabbt för att det var bättre att krypa upp i soffan och bädda om sig med filten. Det var ett annat ljud i skällan tidigare idag när han såg en hare på språng, då var det tur för haren att Bosse satt inlåst i bakluckan... Annars så ligger han mest och myser vår vovve, så fort han har chansen så kryper han upp i knät, myyys!

När jag hämtar upp barnen några timmar senare så inser jag att sjukstugan inte är stängd för nu har lilltjejen feber... Nu håller jag tummarna för att mina föräldrar klarar sig från bacillerna!

Hade andra planer för helgen än att vara hemma med sjuka barn men å andra sidan så kanske jag får huset fint till advent!

Nu ska jag ta mej en funderare på hur jag ska göra med paketkalendern... Häng upp den tom, med några paket eller fixa 24??? Tåls verkligen att tänkas över rejält!

Tur man inte har större problem än så ;))

Ha det bäst!

Kommentarer

Postat av: Mona

Publicerad 2010-11-26 21:47:25

Köp en kartong lego å dela upp bitarna (å beskrivningen i 24:an)!! Eller två då kanske en till dott å en till son!! :)



Kram på er i vinter mörkret!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Bosses matte

Bor på en liten ort med min sambo samt vår son och dotter. Jag jobbar som fritidspedagog. Började blogga då vi köpte Jack Russellvalpen Bosse sen har det rullat på...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela