busbosse

Bus Bosses blogg som även handlar en hel del om oss andra i familjen.

Vårshoping

Publicerad 2010-03-20 19:22:34 i Allmänt

Idag stuvade jag in barn och Bosse i bilen sen hämtade vi upp mamma och styrde kosan mot lager 157 i Sågmyra. Planen var att handla vårkläder till barnen men kan man tänka sig, det fanns ett och annat till mej också!!! Den enda som blev utan var sambon... ´

Vi var där tidigt så det var lugnt i affären eller rättare sagt så lugnt som det kan vara att shopa med en 2-åring i sällskap... Tur att mamma backade upp! Sonen gillade både att kolla på och att prova kläder, det gillas av mej ;-)

Bosse gillar att åka bil, hoppar glatt in i buren! Väl framme fick han äga hela bagageluckan, då ligger han gärna PÅ buren så har han full koll på omgivningarna.

Bra träning att komma till en ny plats med massor av nya dofter, nya hundar, människor och bilar. Bosse fixade det hela bra, började såklart med lite skällande och raggresning men lugnade sig fort och bytte till stumpviftande istället. Han charmade iaf ett gäng damer och en liten tjej!

Här kollar lilltjejen in dagens inköp, ett berg av kläder (och några böcker), det dyrast var ett regnställ för 200kr så slutnotan blev inte allt för häftig, inte ens om man räknar in bensinpengarna... Najs!



Bara att suga tag i märkpennan och börja "namna"...

Att shopa tar på krafterna så nu blir det till att vila lite samt njuta av segerns sötma, byta lag? jag? nähä!



Tillsist måste jag berätta om lilltjejen och Bosse...

Vår lilla dam kan vara onödigt hård mot Bosse ibland men den här gången bjöd hon in till lek!

Hon tog Bosses tuggben bakom ryggen, satte sig mittemot honom och drog igång
" alla händer bakom ryggen, nu får hunden vakna!" och på det sången "var är benet? var är benet?"
ja, alla ni som lekt hunden och benet fattar! Bosse har inte lekt den och satt mest och såg fundersam ut men betämde sig för att göra som "dom brukar vilja att jag ska göra" dvs sitta fint och vänta, och tänka sig, det fungerade, han fick benet!

Ha en skön helg!

Kommentarer

Postat av: Lena

Publicerad 2010-03-20 20:53:48

Ha,ha!

Härliga Ellen!



Ha en skön kväll!



Kram Lena

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Bosses matte

Bor på en liten ort med min sambo samt vår son och dotter. Jag jobbar som fritidspedagog. Började blogga då vi köpte Jack Russellvalpen Bosse sen har det rullat på...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela