busbosse

Bus Bosses blogg som även handlar en hel del om oss andra i familjen.

Midsommar!

Publicerad 2010-06-27 20:29:45 i Allmänt

Så har då midsommar passerat och framför oss ligger en hel sommar med sol, bad och semester och bara väntar!

Midsommarafton åkte vi till gammelgården för traditionellt midsommarfirande med danslag och sedan små grodorna runt midsommarstången. En kompis hade fixat traktor och vagn som han skjutsade barn och föräldrar med dit och hem, det var mycket uppskattat!



Eftermiddagen tillbringade vi med barnens farfar å co. God mat, skratt, bus och lek. Bosse lekte med Bamse men var så dryg att han tillsist åkte på en välförtjänt åthutning av den äldre vovven, jag tror att medelandet gick hem om man säger så... Midsommarfirandet fortsatte även på kvällen då vi hälsade på en annan familj.

Midsommardagen har ju vi alltid bjudning hos oss och så även i år. Barnen och Bosse fick åka till mormor och morfar medan vi dukade långbord till knytis. Som vanligt blev det en mycket rolig kväll med gapskratt och sång och musik. Singstar avslutade (som vanligt) och då flyger tiden iväg! Vid fem insåg vi dock att det var hög tid att gå och sova men det kändes ju knasigt då fåglarna kvittrade och solen stod högt på himlen...

Idag blev det rejäl sovmorgon, frunch, plask och lek i trädgården med barnen innan vi cyklade till deras farmor för en fika. På hemvägen gjorde vi ett stopp vid pizzerian som flyttat till nya, fräscha, stora lokaler, det smakade extra bra idag!

Bosse och jag tog en kvällspromenad, försökte leta lite för honom nya promenadvägar. Vi mötte en hel del hundar och det gick superbra! Värmen är däremot värre, Bosse flämtar värre än en fisk på land så det gäller att välja skogen emellanåt så han får skugga.



Nu är det bara fem dagar kvar innan jag går på semester, tjoho!!!!

Kram till er alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Bosses matte

Bor på en liten ort med min sambo samt vår son och dotter. Jag jobbar som fritidspedagog. Började blogga då vi köpte Jack Russellvalpen Bosse sen har det rullat på...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela