busbosse

Bus Bosses blogg som även handlar en hel del om oss andra i familjen.

Bosse me på turne!

Publicerad 2009-09-13 23:25:32 i Allmänt

På eftermiddagen i fredags var det dags, då hade vi stuvat in barn, hund å packning i bilarna, hängt på trailarna med folkracebilarna och kunde styra mot Söderhamn. Trots att vi kom iväg i god tid så räckte inte timmarna till riktigt... Väl framme i Söderhamn lastade vi av, anmälde oss och besiktade bilarna och då var det hög tid att få i barnen mat! I Sandarne hittade vi en pizzeria som fick klart godkänt. :-)



På Ljusnefors camping hade vi bokat stuga att övernatta i, den var jätte fin men kall då inga element var på men i kylen var det varmt å skönt eftesom det inte heller var igång :-( Framåt natten var ordningen dock återställd och stugan som en bastu ;-) Barnen var övertrötta och uppspelta så det tog tid innan lugnet la sig i stugan och då var det dags att knoppa in själv... Bosse gillade äventyret och blev ännu gladare när han fick sova med oss i sängen, gäller att passa på att mysa när tillfälle ges :-)

Tävlingarna gick sådär, jag lyckades förtjäna min 1a svarta flagga = oschysst körning och 0 poäng, ooops... Sambon kom till C-final men i en startsmäll blev han kvar i sandfållan med ett annorlunda stuk på bilens bakdel :-( Trots det så var det en rolig dag! Bosse var mycket lugnare den här gången, såå skööönt =0)



Båda bilarna fick följa med hem igen, tur det! Inte förrän vid åtta på kvällen kunde vi styra kosan hemåt så barnen gjorde inte direkt nåt väsen på hemvägen om man säger så ;-)

Idag har vi haft en riktig mysdag med tågbanebygge, soffmys å fyrhjulningsåkning. Lite städning har också hunnits med och en lååångpromenad, härligt!

Kolla in åkturen här

Dags att ladda batterierna inför en ny vecka, ha d bra alla!

Kommentarer

Postat av: Mona

Publicerad 2009-09-14 18:51:42

Nästa gång ni äntrar dessa breddgrader så finns de övernattnings stuga här!! Å ja lovar att värmen å kylskåpet är igång när ni kommer! ;) En resa till Söderhamn tar cirkus 25min härifrån. Skönt att Bosse lugnar sig en smula. När han fyllt fyra eller så är han nog cool! ;)



Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Bosses matte

Bor på en liten ort med min sambo samt vår son och dotter. Jag jobbar som fritidspedagog. Började blogga då vi köpte Jack Russellvalpen Bosse sen har det rullat på...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela