busbosse

Bus Bosses blogg som även handlar en hel del om oss andra i familjen.

Äntligen är valpen hemma!

Publicerad 2009-01-23 21:34:50 i Allmänt

Så kom den då äntligen, dagen då Bosse fick flytta hem till oss!

Redan 08.00 på morgonen dök han upp men då hade vi varit vakna länge och väntat... Han kom med uppfödaren, mamma Maja och tre syskon. Två av dem skulle vidare medan den tredje skulle med hem igen. Det upplägget kändes väldigt bra då Maja stormade in i vårt hus och signalerade med hela kroppen till sina valpar att här är det OK att vara =) Hon provlåg buren, provlekte leksakerna och testade vattenskålen, allt va i sin ordning =)

"potträningen" har gått över förväntan, bara någon liten olycka, tror han skyndar sig att kissa så han får gå in i värmen igen ;) han har ätit bra och trivs nästan för bra i buren... han har sovit tokmycket! hoppas det blir några timmar inatt ändå... han tyr sig till mig och accepterar barnen. det märks att han är van med liv och rörelse, tycker att han har varit ganska framåt trots att allt är nytt för honom!

Han är ju sååå söööt med sin lilla stubbsvans som han absolut kan vifta jättemycket med =)

Känns som en bra start! planen är att ta det väldigt lugnt i helgen och bara lära känna varandra!



Med snuttefilten i buren sover man skönt.



Tur att man får mat på det här stället där jag hamnat...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Bosses matte

Bor på en liten ort med min sambo samt vår son och dotter. Jag jobbar som fritidspedagog. Började blogga då vi köpte Jack Russellvalpen Bosse sen har det rullat på...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela