busbosse

Bus Bosses blogg som även handlar en hel del om oss andra i familjen.

Jul i Furuvik

Publicerad 2009-12-20 20:39:28 i Allmänt

Idag packade vi ihop oss i bilen, körde ut Bosse till mina föräldrar sen fortsatte vi andra till Furuvik.

Det brukar alltid vara mysigt där när de har adventsöppet men idag var det magiskt med all snö, alla lampor, lyktor, marschaller, granar och eldar :) Julstämningen infann sig genast men vi spädde på med glögg och pepparkaka och barnen fick träffa tomten som hade en liten julklapp åt dem redan nu...



Lite karusellåkning blev det också och i tropikhuset fick jag och sonen klappa en (boa?) orm. Schimpanserna var på topphumör, dem kan man ju titta på i evigheter :) Lilltjejen skrattade så hon kiknade åt Schimpansungen, folk runt omkring drog också på smilbanden då hennes skratt smittade av sig :)

Sambon och sonen lyckades med det här konststycket...



3 kg...

På hemvägen svängde vi förbi Gävlebocken och sa hej så nu är även det avklarat :) Får väl se om den står kvar över helgerna i år.

Bytte Bosses Hurtta täcke till en storlek större, han gillar inte att ha täcke på sig så lite tjurig är han men sååå fiiin ;) Kommer inte att sitta ivägen när han ska vara med vid sidan om rinken eller pulkabacken i vinter.




Kanske man ska ta en Daim till tekoppen ikväll???

Ha det gott!

Kommentarer

Postat av: Lisa, Qvittra & Shakiro

Publicerad 2009-12-22 14:13:36

Tack för igår! Det var jättetrevligt!



Här kommer länken jag surrade om igår. Om du går in på skyltar/moment så finns där filmer över alla övningar så man ser hur det går till. Bra sida förresten om man är intresserad av rallylydnad.

http://www.rallylydnad.biz/guide.asp

Fler rallysidor hittar du bland våra länkar på hundarnas sida.



God Jul & Gott Nytt År

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Bosses matte

Bor på en liten ort med min sambo samt vår son och dotter. Jag jobbar som fritidspedagog. Började blogga då vi köpte Jack Russellvalpen Bosse sen har det rullat på...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela