busbosse

Bus Bosses blogg som även handlar en hel del om oss andra i familjen.

Full fart!

Publicerad 2009-08-06 19:28:45 i Allmänt

Det har verkligen varit full fart dessa dagar!

Mycket tid går åt till att förbereda inför Linde Folkracefestival som vi kör 15-16 aug. Det är helt sjukt mycket jobb med att ordna en tävling och det här är ju en tvådagars med MÅNGA anmälda... Väldigt skoj dock att det är en populär tävling :-)

Igår em fick barnen och Bosse åka hem till farmor för en övernattning så att jag och sambon fick några timmar ensamma ihop, känns väääldigt lääänge sen... Vi valde att tillbringa tiden på gocartbanan, skratta till filmen "Sommaren med Göran" och med god mat på Church street saloon, myyysigt!!! :-))



Bäst av allt var nog ändå att få sova ostört en hel natt och sen kunna äta frukost i lugn och ro...

Sen for vi och hämtade upp de små för att åka och träffas sambons kusiner. Där fick barnen bada i poolen och vi fick surra och fika :-) Bosse fick träffa bullmastiffen Simbra, en cool dam som Bosse inte vet hur han ska tas med... Idag fick de bara vara kopplade en bit ifrån varandra och på med rätt antal meter emellan så var Bosse lugn annars spelade han ut registret varpå Simbra suckade och la sig ner... Hon hade nog gärna lekt lite men det får vi ta en annan gång ;-)



Vi träffade även Moltas  men han gillar inte andra hanhundar så Bosse och han fick inte träffas...



Fina vovvar med en väldigt trevlig Matte :-)

Nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen och be en bön om strandväder till imorgon!

Ha d!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Bosses matte

Bor på en liten ort med min sambo samt vår son och dotter. Jag jobbar som fritidspedagog. Började blogga då vi köpte Jack Russellvalpen Bosse sen har det rullat på...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela